Нов удар за кралицата: Племенникът на Елизабет II се развежда с жена си

11:22, 18 фев 20 / Любопитно 25 2314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Племенникът на кралица Елизабет II - Дейвид Армстронг-Джоунс, оповести чрез говорителя си, че ще се разведе. По този начин той стана вторият член на британското кралско семейство, който разгласява подобна вест за по-малко от седмица, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

"Графът и графинята на Сноудън постигнаха взаимно съгласие, че бракът им е прикючил и че ще се разведат. Те настояха медиите да не се намесват в личния им живот и в този на семейството им", заяви говорителят.

Синът на принцеса Маргарет - починалата сестра на кралицата, е 21-ви поред в наследяването на престола.

58-годишният Армстронг-Джоунс ръководи собствен бизнес за производство на мебели и е бивш президент на аукционна къща "Кристис". Той се ожени за съпругата си Серина, която днес е на 49 години, през 1993 г. Двойката има две деца - 20-годишния Чарлз и 17-годишната Маргарита.

Преди по-малко от седмица най-големият внук на кралицата - Питър Филипс и съпругата му, канадката Отъм, също оповестиха, че се развеждат. Те изтъкнаха, че ще поделят помежду си грижите за двете си дъщери и че ще живеят в Глостършър в Югозападна Англия.

Вестта за двата развода идва след скорошното решение на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл да се оттеглят от кралските си задължения и да прекарват голяма част от времето си в Канада и САЩ и след скандала с принц Андрю.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама