Слънчев вторник с лек вятър

06:30, 25 фев 20 25 1715 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Времето ще бъде слънчево, по-късно след пладне от запад ще се появи разкъсана висока облачност. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 13 и 18 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 10-13 градуса. Температурата на морската вода е 8-9 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа силен вятър от западната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра около 10, на 2000 метра - около 4 градуса.

В сряда ще има разкъсана облачност, предимно висока и средна. Вятърът ще остане от югозапад, след обяд в източната половина от страната ще се усили. Дневните температури ще се повишат с 2-3 градуса и на отделни места ще достигат до около 20 градуса.

През нощта срещу четвъртък облачността ще се вплътни и в четвъртък ще бъде предимно облачно. По преминаващ студен атмосферен фронт от запад на изток ще има валежи, предимно от дъжд, в районите с надморска височина над 800-900 метра - от сняг; възможни са и гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Температурите ще са в широки граници: от 5-6 на места в Западна България до 15-16 градуса в източните райони, където преди обяд вятърът ще е все още югозападен. След обяд от югозапад валежите ще спират, облачността временно ще се разкъса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама