НКИЗ представи своите предимства на архитектурно изложение

12:23, 27 фев 20 25 2255 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Национална компания индустриални зони“ ЕАД продължава своето участието в Архитектурно-строителната седмица, която се провежда в Интер Експо Център от 25 до 28 февруари в София.

НКИЗ представя своите проекти по време на Архитектурно-строителна седмица в София

Компании от различни сфери на производството, включително млекопреработвателна и строителна, се запознаха с дейността на държавното дружество, което предлага на своите инвеститори промишлени терени и производствено-складови помещения в зони с първокласни локации, отлична инфраструктура и транспортни връзки в цялата страна.

По време на своето участие в Архитектурно-строителна седмица представителите на НКИЗ посочиха пред бизнеса предимствата на компанията. Сред тях са създаване на благоприятни условия за инвестиции, както и пълно съдействие при реализацията на български и чуждестранни проекти на териториите на модерните индустриални зони на „Национална компания индустриални зони“.

Целта на дружеството е да насърчава инвестиции в сектори с висока добавена стойност и да изгражда съвременни паркове с прилежащата им инфраструктура – ток, вода, канализация и газификация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама