Какво превръща всяка зодия в добър и верен приятел? 

21:11, 29 фев 20 / Любопитно 25 2887 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Приятел в нужда се познава“ гласи старата поговорка. Приятелят е човекът, който винаги е до нас, помага ни в трудни ситуации, изслушва и утешава, не съди, а подкрепя. Истинско богатство е да имаш такъв човек в живота си, защото приятелите са семейството, което сам си избираш, пише DarikNews.bg. Вижте в канала "OMG Facts" във vbox7:

Овен

Вие сте прями и винаги назовавате нещата с истинските им имена. Ако вашият приятел е в лоша ситуация, вие му отваряте очите. И най-вече – помагате му да се справи с трудностите.

Телец

Вие сте забавни, а понякога точно от това се нуждаят приятелите ви. Знаете как да ги успокоите и разсмеете, когато са на ръба да се разпаднат. Знаете как да ги накарате да се чувстват добре отново.

Близнаци

Вие сте добър слушател. Без значение за какво се оплакват приятелите ви, вие сте там, за да ги слушате. Могат да се разплачат. Могат да крещят срещу живота. Те могат да ви кажат абсолютно всичко, защото ще бъдете там да ги изслушате.

Рак

Вие сте като възпитател – когато дойде време да се разчиства каша, вие сте първият, който подава ръка за помощ. Вие сте този със съветите, този, който винаги знае какво да прави.

Лъв

Вие привиквате хората – когато някой се държи лошо, го уведомявате. Вие държите близките си на земята и им хвърляте по едно око дали всичко е наред.

Дева

Вие сте надъхващ приятел. Всеки път, когато близък човек публикува селфи или се нагласи, преди да излезе с вас, вие му казвате колко добре изглежда. Карате близките си да се чувстват уверени и секси.

Везни

Вие сте прощаващ приятел. Ако приятел за известно време изчезва от лицето на Земята и не ви се обажда, защото преживява труден период, вие му прощавате. Ако има лош ден и действа емоционално, вие му прощавате. Ако закъснее за среща или му отнеме прекалено много време, за да отговори на съобщенията ви, вие му прощавате.

Скорпион 

Вие сте лоялни приятели. Винаги защитавате и сте на страната на близките си хора. Ако някой говори глупости за тях, вие ще ги защитите. Никога няма да оставите някой да ги нагрубява, докато сте наоколо.

Стрелец

Никога не съдите. Вашият приятел би могъл да признае най-дълбоките ви, най-мрачните ви тайни и вие не бихте се разсърдили, нито бихте започнали да ги гледате по различен начин. Вие също сте преживявали трудности, така че не се държите високомерно и наперено. Хората понякога грешат и вие просто го приемате.

Козирог

Подкрепящи сте. Когато ваш приятел иска да направи нещо, независимо дали е да покани на среща човека, когото харесва, или да кандидатства за нова позиция, вие го карате да се чувства сякаш вече е постигнал целта си. Уверявате се, че близките ви знаят, че истински вярвате в тях.

 Водолей

Вие сте брутално честни. Ако ваш приятел преследва грешния човек, вие ще го върнете в реалността. Ще поговорите с него и ще се уверите, че в крайна сметка няма да се нарани.

Риби

Вие сте настоятелни, но по добър начин. Ако има концерт или филм или ресторант, на който искате да отидете, ще планирате деня с приятелите си. Ще ги насърчите да дойдат с вас и да си прекарат добре.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама