Слави Трифонов: Вирусът на бежанците е много по-опасен от коронавируса

16:49, 02 мар 20 / Политика 25 2627 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Един нов вирус ни заплашва, много, много по-опасен от коронавируса. Ама наистина е така. И ако коронавирусът е по-скоро медийна измислица, този вирус си е съвсем реален и всеки момент ще се появи на границата. Вирусът на така наречените бежанци. А най-страшното е, че за него няма ваксина", това написа в социалната мрежа Facebook шоуменът Слави Трифонов. 

Борисов: Конфликтът между Гърция и Турция може да е голяма бомба

"Нека бъдем откровени – кой е този български военачалник, кой е този български политик и коя е тази българска армия, които ще спрат хилядите бежанци, които ще искат да променят начина ни на живот? Защото истината е такава – те трябва да бъдат спрени с всички средства, по всякакъв начин, защото нямат място в нашата държава. За пример вижте как действат унгарци, гърци… И техните държави са членки на Европейския съюз, но са готови на крути мерки за да защитят живота на гражданите си", пише Трифонов. 

"Българските медии тръбят, че трябва да разчитаме само на един войн – ТОЙ. Той е всичко – и политик и военачалник, и армия. Той ще ни защити, защото ще се разбере с Ердоган. Да разчитаме на нещо подобно е такава безумна глупост като тази да вярваме, че съществуват Супермен и Батман. И истината е, че оградата е пробита, армията я няма, а начело на държавата стоят страхливи и некомпетентни хора".

Борисов кани Ердоган на среща с ЕС в София

"Проблемът е толкова голям и касае всички страни на Европейския съюз, че здравият разум показва следното – това е инвазия и ЕС трябва да има собствена армия, с която да пази границата си", завършва шоуменът. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама