И вторите тестове на „Лудогорец” за коронавирус са отрицателни

19:05, 02 мар 20 25 2429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

И вторите тестове за коронавирус на всички от делегацията на "Лудогорец", пътували до Милано за мача с "Интер", са отрицателни, обявиха от клуба, съобщава bTV. Това означава, че двубоят с "Левски" ще се изиграе по програма.

Извънредна среща в спорта заради коронавируса

През последните дни "Лудогорец" беше настанен в базата на националния отбор в Бояна, където изчака да мине необходимият период за втори тест, който да даде 100- процентова гаранция, че никой в "Лудогорец" не е заразен с коронавирус. По тази причина беше отложен и мачът с "Арда".

"Лудогорец" възстановява нормалния спортно-състезателен и тренировъчен процес и започва подготовка за предстоящия мач с "Левски" от турнира за Купата на България.

"Ръководството на "Лудогорец" изказва специални благодарности на българското правителство, Военно-медицинска академия и на Кризисния щаб за борба с коронавируса за съдействието и съпричасността по опазване здравето на футболистите, треньорите и служителите в "Лудогорец", пишат от клуба на официалния си сайт.

"Лудогорец" благодари на всички, пътували до Милано, за проявения професионализъм, както и на семействата и близките на футболисти, треньори и служители за подкрепата и разбирането. Клубът благодари също така, както на БФС, така и на домакините на базата на националния отбор в Бояна за осигурение комфорт и спокойствие по време на престоя на "Лудогорец".  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама