Кой е новият готвач в Hell’s Kitchen България, който ще се бори за голямата награда?

11:36, 03 мар 20 / Любопитно 25 2678 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България зрителите на най-известното кулинарно шоу ще разберат кой е новият професионален готвач, който влиза изненадващо в Кухнята на Ада. Новото попълнение идва да потуши пожара от миналата седмица, когато шеф Виктор Ангелов за първи път в историята на шоуто безкомпромисно се раздели завинаги с трима от участниците в Hell’s Kitchen. Ще се окаже ли новият топ готвач в Hell’s Kitchen България претендент за победата и как ще се впише сред осталите участници, ще разберем довечера само по NOVA.

Дали неговата поява ще е очакваният спасителен пояс, който ще реши проблемите и на двата отбора или само ще разбуни духовете? Със сигурност ще има люто недоволство в едната половина на кухнята, а в другата - един готвач ще стане център на внимание във всяко отношение. Ще има ли успешна вечерна резервация или и този път в адската кухня ще има всичко, но не и щастливи клиенти, успели да опитат кулинарните изкушения на шеф Виктор Ангелов?

Безпрецедентно начало на Hell’s Kitchen България – първи изгонен от Кухнята на Ада

Дневното предизвикателство на шеф Виктор Ангелов, в духа на националния празник на България, ще тества усета на готвачите към българската традиция и уменията им да месят. Готварските творения на сини и червени ще трябва да ухаят на индивидуалност, сърце и майсторлък. Ще има такива, които заслужено ще получат заветното „Браво“ от шеф Ангелов за своите успешни изпълнения, но и и такива, които ще се окажат тотално извън темата. Загубата не само ще боли, но и ще люти, а победителите добре ще потанцуват под звуците на българските ритми.

Готвачи със самочувствие и успешни кариери в битка за победа в новия сезон на Hell’s Kitchen България

Ще се огънат ли мъжете и жените под тежестта на вечерните поръчки ще разберем скоро. Ще видим как отново всички са срещу един, но дали това ще се окаже пагубно за Кухнята на Ада? Женският отбор ще се сдобие с лидер, който ще стегне редиците и червените ще наберат скорост, но един готвач ще дръпне спирачката и ще обърка плановете за успех. При мъжете пък една лъжа ще се окаже ключова и ще бъде катализатор на усилията им този път да завършат вечерната резервация. И все пак дали топ готвачите ще успеят да нахранят гостите на ресторанта, ще остане ли доволен шеф Ангелов от тях или ще има някой, който ще заслужи адския му гняв? Отговорите - тази вечер, в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа, по NOVA.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама