0% лихва за нови клиенти на А1 Кредитна карта през март

11:40, 04 мар 20 / Любопитно 25 3241 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

А1 обяви изгодни промоционални условия за всички нови клиенти на А1 Кредитна карта. Клиентите, които са кандидатствали и сключили договор за A1 Кредитна карта в периода от 1 до 31 март 2020 г., и чиято карта е активирана до 15 април 2020 г., ще могат да се възползват от 0% лихва върху усвоените суми за период от 60 дни. Те започват да текат от датата на активиране на картата, а процедурата по кандидатстване е максимално улеснена. За да се сдобият с А1 Кредитна карта, желаещите трябва да подадат заявление в А1 магазин, да се обадят на 0800 40 400 или да попълнят кратката регистрационна форма на А1.bg/a1-credit-card, съобщиха от компанията.

А1 Кредитна карта е първата финансова услуга, която А1 започна да предлага у нас още през 2018 година. Тя представлява кредитна карта MasterCard, която дава възможност на картодържателите да плащат в интернет, на POS терминал в търговски обекти и да теглят пари от банкомати в цял свят без такси.

Продуктът дава финансова гъвкавост и сигурност на клиентите, и им помага да посрещнат непредвидени разходи, без да се налага да минават през сложен процес на одобрение или да плащат високи такси и лихви. Притежателите на кредитната карта могат да осъществяват безконтактни плащания, да получават безплатни SMS нотификации, а възможността за управление на онлайн профила им гарантира сигурност и контрол по всяко време. 

Какво означава 0% лихва за първите 60 дни

 Казано най-просто, потребителите ще могат да се възползват от 0% лихва върху всички усвоени от тях суми за период от 60 дни.

При усвояване на 500 лв. на първо число от месеца по кредитна карта с отпуснат кредитен лимит от 500 лв., фиксираният месечен лихвен процент (ФМЛП) и годишният процент на разходите (ГПР) за първите 60 дни след активация на картата са 0%. За останалия срок на договора ФМЛП е 1,48 %, а ГПР - 18,95%. Общо дължимо на падеж за първите 60 дни, след активация на картата, е 500 лв. месечно, а през останалия срок на договора общо дължимо на падеж е 507,40 лв. за 30 дни. Договорът за кредит е с неопределен срок.

Важно е да се отбележи, че договорът за кредит е с неопределен срок. Повече информация за промоцията може да бъде открита на А1.bg, както и на сайта на А1 Кредитна карта my.a1card.bg.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама