Задържаха кравар, блудствал с малолетни деца

15:48, 04 мар 20 25 2471 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Окръжната прокуратура в Търговище привлече към наказателна отговорност 30-годишния Юмер Ю. Срещу него е било повдигнато обвинение за извършени блудствени действия с четири малолетни деца. Сигнал за престъплението е подал родител на едно от пострадалите деца, съобщиха от Окръжната прокуратура - Варна. 

Обвиняемият работел като кравар в стопанство в поповското село Посабина. Той привиквал децата в кравефермата, като им давал възможност да играят на мобилния му телефон. Така успял да извърши действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление с децата. Пострадалите са момчета на възраст до 11 години. Най-малката жертва на извратения мъж е момченце на 4 години.

Утре Окръжната прокуратура в Търговище ще внесе искане в Търговищкия окръжен съд на 30-годишния обвиняем да бъде взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Само преди няколко дни в Търговище бе задържан и адвокат, блудствал с три малолетни момичета. За "терен" е използвал кантората или личния си автомобил. Децата са на възраст между 12 и 13 г. При деянията не са използвани принуда или насилие. На децата са заплащани суми от 10 до 30 лева, в някои случаи и повече. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама