Ремонтират новата настилка на ул. "Граф Игнатиев"

16:30, 04 мар 20 25 2102 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Започна ремонт на настилката на ул. "Граф Игнатиев" при кръстовището с ул. "Цар Шишман". Плочите на уличната настилка са се счупили само няколко месеца след приключването на цялостното обновяване на улицата - 28 май. Заедно с площад "Славейков" и прилежащите пространства ремонтът, извършен от "Джи Пи груп", бе на стойност 24.5 милиона лева, припомня "дневник".

Подмениха „перките” на ул. „Граф Игнатиев” с колчета

Фирмата-изпълнител по договор ще поправи за своя сметка повредените участъци, тъй като обектът е в гаранционен срок, обясни днес пред журналисти зам.-кметът по строителството инж. Цветан Божинов. Според него повредите по настилката са станали заради минаването на тежка техника през кръстовището.

Ремонтът ще продължи до 10 март. По тази причина се забранява влизането на пътни превозни средства през кръстовището с изключение на трамваите.

Ул. "Шести септември" е затворена от двете страни на кръстовището с ул. "Граф Игнатиев", като в нея може да се влиза от ул. "Ген. Паренсов". По тази причина посоката на движение по "Паренсов" се променя временно и става от бул. "Васил Левски" към ул. "Цар Шишман".

В ремонт е и ул. "Шести септември", където "Софийска вода" подменя уличен водопровод първо в участъка между ул. "Славянска" и ул. "Иван Вазов", а после и до ул. "Гурко". Строителните работи там ще продължат до 17 март.

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама