Меган Маркъл се върна на Острова

18:00, 05 мар 20 / Любопитно 25 1957 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Меган Маркъл кацна на Острова за първи път след обявяването на Мегзит, съобщи „Дейли мейл“, цитиран от БТА. Херцогинята на Съсекс ще се присъедини къмпринц Хари за ежегодното събитие „Endeavour Fund Awards“. Церемонията почита постиженията на ранените и болни военнослужещи мъже и жени, участвали в спортни състезания. 

Това ще е първият общ официален ангажимент на двамата, откакто обявиха оттеглянето си от двора. Очаква се Хари да изнесе кратка реч, след което двамата с Меган да раздадат четирите награди на вечерта.

Меган Маркъл иска роля на супергероиня в Холивуд

На 7 март херцозите ще посетят „Роял Албърт Хол“ за музикалния фестивал „Mountbatten“, ана 8 март Меган ще отбележи Международния ден на жената. На9 март съпрузите ще се присъединят към Елизабет II и останалите членове на семейството в Уестминстърско абатство за Деня на нациите от британската общност – последният им кралски ангажимент.

Принц Хари, шестият по линията на трона, и съпругата му обявиха на 8 януари, че възнамеряват да се откажат от статута на висши членове на кралското семейство и да си осигурят финансова независимост. На 18 януари Бъкингамският дворец обяви, че двойката вече няма да може да представлява кралица Елизабет II в официални пътувания и да изпълнява други церемониални задължения. Принц Хари ще бъде лишен и от почетните си военни звания, по-специално от титлата капитан на Кралската морска пехота, която през 2017 г. му бе прехвърлена от дядо му - херцога на Единбург, Филип.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама