Още една жена напусна Hell’s Kitchen

12:01, 06 мар 20 25 2692 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Румяна е следващият готвач, който напусна завинаги Hell’s Kitchen България. От началото на новия сезон на кулинарното състезание Румяна успя да покаже плахост, неувереност в кухнята и липса на готварски умения. Подобно поведение не се толерира от шеф Виктор Ангелов и той  реши да се раздели с нея. Красавиците в кухнята – Михаела и Соня, получиха втори шанс и се върнаха в строя на готвачите, които продължават ожесточената битка за голямата награда от 100 хиляди лева, съобщиха от Hell’s Kitchen България. 

Ожесточен женски сблъсък и открит саботаж тази вечер в Hell’s Kitchen

Кулинарният блогър Соня успя да овладее синия отбор и да поведе мъжете по пътя на успешната вечерна резервация. Чарът и дипломацията бяха достатъчни на мъжете, за да приспят недоверието си един към друг и да започнат да готвят в синхрон, за да нахранят гостите в ресторанта. За този резултат помогнаха и извънредните мерки на шеф Ангелов за помирение между Георги и Реджеп, които научиха урока, „заровиха томахавките“ и сложиха началото на уважението в кухнята - задължително условия за успешния отбор. 

Михаела също получи втори шанс от шеф Ангелов, въпреки че неведнъж саботира открито съотборничките си. Превърнала се в неформален лидер в червената кухня тя предопредели отношението на дамите към Румяна, определяйки я като готвач, на който не може да се има доверие и на който не може да се разчита. След това Михаела се опита да провали Галя по време на решаващата за оставането й в кухнята вечерна резервация. Все пак триото на красавиците в Hell’s Kitchen България получи сериозен отпор от „опитните“ в кухнята, а Галя заслужи одобрението на шеф Ангелов и запази мястото си в състезанието. 

Интригите, откритите конфликти, липсата на комуникация между червените готвачи и постоянните опити на жените да се „хванат за косите“ в яростна схватка за надмощие в кухнята, поведе червения отбор към провал във вечерните резервации. Ще успеят ли дамите да овладеят личните емоции и да заработят като един в кухнята предстои да разберем. Как ще постъпят сините и дали ще надмогнат мъжкото его и високо самочувствие, за да продължат да бъдат отбор в кухнята, ще е ясно още в следващия епизод на Hell’s Kitchen България.

Ще успеят ли професионалистите да приготвят перфектните ястия в менюто на шеф Ангелов, така че гостите на ресторанта да си тръгнат доволни? Ще има ли още участници, които ще напуснат завинаги Кухнята на Ада? Отговорите само във вторник, сряда и четвъртък в новите епизоди на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Даса Ян 19:33, 28 авг 20

Здравейте на всички внимание! Ако обичате някого и ви е грижа за този човек, ще направите всичко възможно да бъдете с този човек, бившата ми приятелка, обичам я толкова много, след като ги разделихме, никога не спирам да мисля за нея, трябва да направя нещо, за да я накарам обратно, тогава започнах да чета статии за това как да си върна бившия любовник, когато видях д-р Ломи колко хора говорят за това как той върна любовника им, свързах се с д-р Ломи в WhatsApp, обясних му всичко и той хвърли заклинанието на бившата ми приятелка и тя ми се обади същия ден и започна да ме моли и днес и двамата сме отново заедно тя ме обича и цени повече, отколкото сме преди, свържете се с д-р Ломи днес на WhatsApp номер +2349034287285 или можете да му изпратите имейл на адрес; [email protected] той е най-добрият заклинател, с който можете да се свържете за помощ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама