Къде няма да има вода в столицата

07:00, 10 мар 20 25 1892 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Тодор Каблешков“ в кв. „Манастирски ливади – изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа в района на: ул. „Тодор Джебаров“ от ул. „Тодор Каблешков“ до № 51-53, магазин „Лидл“ на ул. „Тодор Каблешков“, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на пожарен хидрант на ул. „Арх. Йордан Миланов“ в жк. „Лозенец“  се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа в района на: ул. „Арх. Йордан Миланов“ от ул. „Вишнева“ до ул. „Кръстю Сарафов“

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Иванянско шосе“ в кв. „Изгрев“ в Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в района на: ул. „Иванянско шосе“ от ул. „Стефан Стамболов“ до ул. „София“, ул. „Стефан Стамболов“ от ЖП прелез до завод за Минерална вода-Банкя и вилна зона  „Бели брег“.

Поради подмяна на спирателен кран на ул. „Ловджийска“ в село Бусманци се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа в района на: ул. „Родината“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Татарски път“ и ул. „Ловджийска“ .


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама