Къде няма да има вода в София

07:20, 11 мар 20 25 2178 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „6-ти септември“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „6-ти септември“ от ул. „Славянска“ до ул. „Иван Вазов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „6-ти септември“ ъгъла с ул. „Славянска“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Рила“ с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Рила“, ул. „Стара планина“, ул. „Балабана“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рила“ №8.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Чукура“ с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Пчелина“, ул. „Чукура“, ул. „Троянски път“, махала „Нова Враждебна“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чукура“ №4.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Илиянци“ кв. „Военна рампа“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Илиянци“ от № 46 до края на булеварда в северна посока.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Илиянци“ №58.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама