"Топлофикация" ограничи работа с клиенти заради COVID-19

14:00, 10 мар 20 25 2143 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След сериозните мерки за ограничаване разпространението на коронавируса у нас, повечето държавни и обществени институции предприеха ограничване работата си с клиенти. "Топлофикация - София" също обяви по-строг контрол.

НОИ: Избягвайте посещенията в офисите ни - използвайте електронни услуги

"Уведомяваме ви, че във връзка със създадената обстановка за повишена опасност от заразяване с вируси, ръководството на "Топлофикация София" ЕАД разпорежда със заповед на изп. директор Александър Александров въвеждането на по-строг режим при обслужването на клиенти. Молим потребителите да ограничат максимално посещенията си в клиентските центрове на дружеството, като ги съветваме да използват активно дигиталните ни канали за комуникация - [email protected], [email protected], www.facebook.com/www.toplo.bg", се казва в съобщението на дружеството.

На телефон 0700 11 111 пък всеки може да се свърже с служител на дружеството.

"За да бъде избегнато струпване на повече хора в затворени помещения, ще бъде необходимо клиентите да изчакат извън сградата своя ред, за което предварително ги молим за извинения! На служителите, които са в постоянен и ежедневен контакт с клиенти са раздадени необходимите предпазни средства, като същевременно се извършва периодична дезинфекция на местата за посещения на граждани", се отбелязва още.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама