Истинска любовна история за първи път в Hell’s Kitchen

11:50, 11 мар 20 / Любопитно 25 1897 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA за първи път в историята на Hell’s Kitchen България зрителите ще видят как ще се разгори истинска любовна история между двама топ готвачи. Ще има откровено признание в любов, покана за романтична вечеря, както и свенливи погледи и усмивки, които ще признаят, че две сърца вече туптят заедно дори и в Кухнята на Ада. Дали романтичната любовна история ще потуши напрежението в двата отбора предстои да разберем тази вечер в новия епизод, съобщиха от Hell’s Kitchen България.

Междувременно групата на младите ще влезе в открита битка на егото с групата на опитните и войната на поколенията ще заплаши да потопи червения кораб. Вчера видяхме как женското неодобрение към Соня успя да сплоти отбора и за първи път дамите завършиха успешно вечерната си резервация. Към кого ще са насочени този път женските дрязги и дали трите красавици ще покажат не само хубост, но и завидни умения в кухнята ще разберем скоро.

При сините успешната серия във вечерните резервации беше прекъсната от прекаленото самочувствие на готвачите, лоши заготовки, директни обвинения и прехвърляне на вина. В резултат - Реджеп сложи оранжевата престилка. Дали стратегията му да претендира безцеремонно за мястото на най-добрия готвач в Hell’s Kitchen България ще му помогне и този път  – гледайте довечера в Hell’s Kitchen България.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама