Шеф Ангелов изправя двете остриета Реджеп и Цецо един срещу друг в битка за доказване

11:56, 12 мар 20 25 2478 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер от 21.00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България зрителите на известното кулинарно състезание ще се насладят на титаничния сблъсък между две от остриетата в Кухнята на Ада. След поредици от грешки шеф Виктор Ангелов изправи италианското конте Реджеп срещу тихото френско оръжие Цецо в битка за оцеляване в Hell’s Kitchen България.

Още една жена напусна Hell’s Kitchen

Този двубой на характерите най-накрая ще реши и вечния спор между двамата за титлата „по-добър готвач“ в Кухнята на Ада. Предстои да видим дали Реджеп ще успее да покаже, че наистина няма равен на него в Hell’s Kitchen България или просто високото му самочувствие е само „въздух под налягане“. Цецо от своя страна ще трябва да доказва, че тихите води са най-дълбоки и е достатъчно уверен в кухнята. Докато двамата титани ще мерят сили за оставане в шоуто, в кухнята ще се разиграват сериозни драми – обидени готвачи, нови конфликти и взривоопасно напрежение в двата отбора. Любовната интрига между Гергана и Мишо ще е щипка спокойствие в готварските страсти, но дали искрите между двамата няма да запалят Кухнята на Ада?

Един готвач ще обяви открита война на останалите в Hell’s Kitchen

Шеф Виктор Ангелов ще изпита своите готвачи по съобразителност и прецизност. А тези две качества са изключително важни, особено за професионалисти с претенции и самочувствие в кухнята, каквито са Реджеп и Цецо. Двамата ще трябва да покажат бързина, ум и логика, за да преодолеят едно от препятствията в титаничния сблъсък помежду си. Ще наблюдаваме ожесточен двубой на характери и на финала титлата „най-добър готвач“ ще грабне този, който успее да прояви силна психика, вяра в способностите си и естествено да демонстрира висш пилотаж в кухнята. Разбира се, ще има доста сини, които ще стискат палци на Цецо в надпреварата, с надеждата, че ще постави на мястото му Реджеп. Дали обаче мечтата им ще се сбъдне и кой ще спечели дуела на честта – ще разберем тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

Ожесточен женски сблъсък и открит саботаж тази вечер в Hell’s Kitchen

Вечерната резервация ще е решаваща за двамата готвачи, номинирани за изгонване. Ще трябва да показват както лидерски качества, така и умения за справяне в критични ситуации. Реджеп ще дърпа юздите на своя отбор и ще налага собствен ритъм, но на каква цена? При Цецо напрежението ескалира и той ще трябва да полага максимални усилия да насочва отбора в правилната посока и едновременно с това да стимулира готвачите да общуват. Един готвач рязко ще дръпне отбора си назад за пореден път и отново ще се наложи своевременната намеса на шеф Ангелов. Как ще завърши вечерната резервация и дали специалните гости на ресторанта – рок групата Д2 и музикалните звезди Калин Вельов, Йоана Драгнева и Стенли ще си тръгнат с усмивка от ресторанта на Hell’s Kitchen – гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21.00 часа по NOVA.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама