Даниел Радклиф: Пропих се заради Хари Потър

09:20, 17 мар 20 / Любопитно 25 2073 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Даниел Радклиф обвини известността на героя си - Хари Потър, че е превърнала момчето-актьор в алкохолик, съобщи вестник „Индипендънт”, цитиран от БГНЕС.

Актьорът направи това признание в радиопрограмата „Desert Island Discs”.

Той каза на водещия Лорън Лавърн: "Много бързо разбрах, че ако пия някъде, дори това е интересно за хората. В края на краищата това не беше просто някакъв пияница, постоянно чувах: "О, вижте, Хари Потър се налива в бара“.

Радклиф обясни, че ролята на момче с магически сили е довел до това, че интересът на хората към него е бил голям, но и „малко подигравателен“. Според него за мнозина „това е било смешно по дефиниция“.

Актьорът сподели, че в резултат на това започнал да „пие повече и да се напива по-често, и че го е правил в продължение на много години“.

„Когато идваше края на снимките и след като приключеха ме обземаше паника, просто не знаех какво да правя по-нататък и когато бях трезвен, ми беше неприятно“, добави той.

Радклиф, който започнал да пие много от 2010 г., днес благодари на семейството и приятелите си, че са му помогнали през тежките времена. Сподели също, че много пъти се е опитвал да спре да пие, но накрая успял заради помощта на приятелите си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама