Фандъкова: Около три пъти са намалели пътниците в метрото

09:11, 18 мар 20 / София 25 2310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ситуацията в София е динамична. Изключително важно е всички да бъдем отговорни и да изпълняваме разпорежданията на Националния оперативен щаб, апелира в ефира на БНТ столичният кмет Йорданка Фандъкова във връзка с мерките срещу COVID-19. 

Особено важен въпрос е този с дисциплината и най-вече при хората, които са контактни и под карантина, предупреди Фандъкова. Тя припомни, че продължава програмата за доставка на храни на хора, които са под карантина, както и на възрастни и трудноподвижни хора. 

С около от една трета са намалели пътуващите в метрото. Вчера пътниците са били около 100 хиляди. В момента не се налага спиране на подземната железница. В първия ден на безплатно паркиране в синята и зелената зона не е имало струпване на автомобили, стана ясно от думите й.  

Без „синя“ и „зелена“ зона в столицата

Мерките за противодействие на заразата с коронавирус в момента са достатъчно строги, но може да бъдат затегнати допълнително, ако се наложи, добави Фандъкова. 

 
TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама