Ето част от доброволците, които се включиха в дезинфекцията на болниците

13:58, 18 мар 20 25 2729 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Представяме ви част от доброволците, които се включиха в дезинфекцията на няколко столични болници, сред които са УМБАЛСН "Н.П. Пирогов" и Военно медицинска академия (ВМА). На техните снимки се натъкваме във фейсбук страниците на болничните заведения.

Без нови случаи на COVID-19 у нас, заразените остават 81

Виждаме, че те са снабдени с всички възможни предпазни средства, за да не застрашават живота и здравето си, докато помагат в борбата срещу разпространението на коронавируса у нас.

От ВМА изказват благодарността си на десетките доброволци, които са ги потърсили с желание да се включат активно и да подкрепят екипите на болницата, изправили се лице в лице с COVID-19.

Припомняме, че около 200 доброволци са се отзовали да помагат в УМБАЛ "Александровска". Те са от различни социални групи на населението - студенти, представители на компютърните науки, скални катерачи, планински спасители.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама