Думи на Ванга за коронавируса уплашиха британците

18:50, 19 мар 20 / Любопитно 25 5382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С коронавирус се оказаха хиляди британци и въпреки че в Обединеното кралство се въздържат от по-крути мерки заради ситуацията, пандемията плаши местните жители, които подобно на българите, тръгнаха да се презапасяват с хранителни продукти. Именно в тези дни те отправиха поглед към... България, съобщи dariknews.bg.

Ето какви са ограниченията за придвижване по света

Британският таблоид "Daily Star" разказва за пророчеството на баба Ванга от далечната 1996 г., което се появи в профила не на кого да е, а на легендата в художествената гимнастика Нешка Робева. Както се знае, тя и баба Ванга бяха близки и треньорката посещаваше често пророчицата в Рупите. Британците наричат баба Ванга "балканският Нострадамус" и припомят, че тя е предрекла атентата в Ню Йорк на 11 септември, както и Брекзит.

"Нешке, ще ни гази короната", казала през 1996 г. баба Ванга на Нешка Робева, която тогава не си давала сметка и не разбирала какво ѝ казва пророчицата. Дори си помислила, че отново ще бъдем под короната на руската опека. Уви, Нешка Робева не разкрива дали ѝ е било казано повече, като например кога ще свърши всичко това, но пожелава да минем леко.

Забраняваме влизането на граждани от трети страни

Британският таблоид припомня, че пророчествата на Ванга за 2020 г. са доста тъмни - тя е предрекла убийство след покушение на Владимир Путин, както и мозъчен тумор на Доналд Тръмп. От британската редакция смятат още, че 85% от пророчествата ѝ са се сбъднали. От друга страна обаче неведнъж роднини на Ванга са споделяли, че писанията по неин адрес са измислици, тъй като тя никога не е говорила с такава конкретика.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама