Венелина Гочева: Слави Ангелов е в тежко емоционално състояние

18:37, 19 мар 20 25 2437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Целият побой е продължил 30 сек., смята се, че един от нападателите го е снимал. Това обясни издателят на "24 часа" и "168 часа" Венелина Гочева за нападението над Слави Ангелов по bTV.

Разследващият журналист и главен редактор на „168 часа“ беше нападнат и жестоко пребит от двама души във вторник вечерта в центъра на София. Ангелов е настанен в болница ИСУЛ, а извършителите все още се издирват.

Според Гочева най-тежки са не физическите удари и болка, а емоционалното му състояние. "Той е емоционален, въпреки че казва, че не си е позволявал никога страхът да го контролира", каза още Венелина Гочева.

Продължава издирването на нападателите на журналиста Слави Ангелов

"Пресреща го един човек с маска и го удря, след това идват още двама души. Едни съсед погва единия нападател, след минути непознато момиче го намира. Той има счупен крак, счупен нос след побоя, лицето му е обезобразено и не може да говори", обясни още издателят Венелина Гочева.

Тя сподели, че двамата работят заедно от 24 години и са получавали много вербални заплахи, но за първи път има и физическа разправа. В момента Слави е контактен, няма опасност за живота му. "Слави е един от най-четените и най-коментираните автори на "24 часа" и "168 часа", както и във Фейсбук. Той има невероятно много теми, пише за всичко в последно време", сподели Гочева.

Трифонов: Опит за убийство на журналист е по-безобиден от разходка в Банско

По думите й има един идентичен случай на този побой – на маркетингов директор на "Левски". През лятото на миналата година той е бил пребит по абсолютно същия начин.

Освен счупения крак, Слави има и разкъсни рани. "Колегите от криминалния отдел дори ми показаха ценоразпис на услугите, които дават фенове на "Левски" и ЦСКА за побоища. Ако това е вярно, то е много страшно, защото цената на живота е от 200 до 1000 лева", отбеляза още Венелина Гочева.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама