Графа с дебютно изпълнение на китара на сцената на „Гласът на България“ по bTV

10:30, 20 мар 20 / Любопитно 25 2388 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Талантливи и колоритни участници от цял свят ще се борят за малкото оставащи места в отборите на треньорите в най-гледаното музикално шоу у нас. Женската коалиция между Михаела Филева и Камелия ще се пропука в неделя вечер, когато зрителите ще станат свидетели на първата за сезона битка между нежната половина в журито.

Михаела ще вземе крайни мерки и ще обещае на участничка, ако стигнат заедно до финал, да изпълни с нея поп-фолк парче на сцената на шоуто. Желанието да опита нови музикални хоризонти ще завладее и Графа, който за първи път ще покаже как се е научил да свири на китара. Пред цяла България и под критичния поглед на колегата си в журито Иван Лечев, Влади Ампов ще изпълни вечния си хит „Давам всичко за теб“, акомпанирайки си на китара. Въпреки дългия си опит на голяма сцена, Графа ще признае, че се притеснява и трепери, заставайки на мястото на участниците в шоуто.

Михаела Филева, Камелия и Графа събраха по шест уникални таланти в „Гласът на България“

Смело решение на млад талант да се представи на кастингите на тъмно с изцяло авторско парче ще се превърне в прецедент в историята на предаването у нас. Този дързък ход ще върне Михаела Филева в спомени от първите години на музикалната ѝ кариера, когато самата тя записва собствена песен и години след това не събира кураж да я изпее пред публика.

Български певец и актьор с роли в хитови филми като „Хари Потър“, „Агент 007“, „Зеленият път“, режисиран дори от самата Мадона, се завръща у нас, за да участва в „Гласът на България“. За това предизвикателство той има най-добрата подготовка – участие в „Гласът на Финландия“, където се класира на четвъртфиналите.

Втори блок бутон за Графа в „Гласът на България“, Роби Уилямс със специално обръщение

Беквокалистката на поп-фолк дивата Ивана, колоритна италианка с партизанска песен на три езика и нестандартно изпълнение на турски език, са част от изненадите за зрителите в неделя вечер.

Запомнящо се завръщане в „Гласът на България“ ще направят три от най-колоритните участнички от миналия сезон, решени да покажат, че са по-силни и имат готовност този път да стигнат до финал. В неделя вечер ще падне и поредният блок бутон и един треньор ще остане без право да се бори за участник. Кой кого вади от играта и ще се развали ли проклятието на блок бутона? Гледайте „Гласът на България“ тази неделя, от 20.00 часа, само по bTV.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама