Lidl търси млади стажанти

12:05, 24 мар 20 25 2660 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Осем талантливи младежи търси веригата магазини за хранителни стоки Lidl за новата си стажантска програма, която ще стартира през месец юли.

Кандидатите трябва да са завършили минимум I курс във висше учебно заведение и да изберат една от осемте проектни задачи в различни отдели в компанията.

Кандидатстването става с изпращането на CV и отговор на въпроса защо кандидатът избира точно тази проектна задача. Всички желаещи могат да кандидатстват до 30 април по съответната обява в секцията „Ученици и студенти“ на сайта на Lidl - https://jobs.lidl.bg/

„Нашата нова стажантска програма е структурирана да отговори на потребностите на младите хора, които искат бързо да виждат резултати от работата си и да учат чрез практиката. Всеки стажант ще работи по конкретна проектна задача в съответния отдел в компанията. Затова дизайнът на стажантската ни програма е насочен към изграждане на умения за управление и изпълнение на проекти, а в края на програмата всеки ще има възможност да представи резултатите от работата си и да получи признание за нея.
Вярваме, че предложението ни към младите хора е иновативно, различно и в същото време достатъчно сериозно, за да предпочетат нашата компания за летен стаж. Вече
стартирахме подготовката на бъдещите ментори и преки ръководители, за да гарантираме, че стажът ще има добавена стойност и за двете страни“, каза Катерина Шопова, Директор „Човешки ресурси“ в компанията.

Стажът ще продължи два месеца – от 15 юли до 11 септември. Брутното месечно
възнаграждение ще е 800 лева, към което компанията добавя и 120 лв. ваучери за храна.

Програмата е част от усилията на Lidl да подкрепи младите хора в тяхното кариерно развитие, като им дава възможност да трупат ценен практически опит.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама