Денис Куейд отложи сватбата си на Хаваите заради коронавируса

07:20, 25 мар 20 / Любопитно 25 2339 Шрифт:
Антония Иванова Редактор: Антония Иванова

Актьорът от „Капан за родители“ и "След утрешният ден" Денис Куейд трябваше да сключи брак със своята 26-годишна годеница Лора Савойе в дома на Крейг Т. Нелсън в Хавай на 4 април, но реши да отложи събитието заради смъртоносната пандемия от коронавирус. Актьорът мисли за преместването на церемонията не само във времето, но и "по-близо до дома", предаде БГНЕС.

В интервю пред сп. „Екстра” 65-годишната звезда каза: „Отложихме ... щом разбрахме за епидемията от коронавирус в Италия. Имаме няколко членове на семейството и приятели, които имат слаб имунитет или здравословни проблеми. Решихме: „Нека просто отложим“. Сега може да организираме нещо по-близо до дома. Ще изчакаме това да отмине".

Денис поиска ръката на годеницата си през октомври миналата година по време на екскурзия до залива Turtle в Уаху, Хавай. Актьорът заяви, че не го притеснява от 39-годишната разлика във възрастта между двамата или от коментарите на околните за това.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама