Трифонов подхвана и Мутафчийски

13:58, 31 мар 20 25 4486 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

След като вчера телевизионният водещ и председател на политическа партия "Има такъв народ" Слави Трифонов направи обръщение в социалните мрежи към премиера Бойко Борисов, днес на прицела му е председателят на щаба за борба с коронавируса Венцислав Мутафчийски.

Публикуваме коментара без редакторска намеса:

„Наряд по време на криза!

В тази кризисна ситуация съм безумно щастлив, че кризисният щаб се оглавява от генерал-майор, професор, доктор Венцислав Мутафчийски. Не някакъв си там лекар с бяла престилка, а генерал с черна униформа, пагони, ромбове вместо звезди. Понякога си мисля, че с тази черна униформа му липсва само качулката и една коса. Имам предвид “коса” като земеделски атрибут. И кон. Щото, ако беше на кон, с коса и качулка щеше да бъде като един от конниците на Апокалипсиса и да казва: “Аз идвам и водя Ада след себе си!”

Откакто започна да се показва по телевизията, генерал-майор, професор, доктор Венцислав Мутафчийски все повече заприличва на един Наполеон на здравната система. Тази безапелационност, тази твърдост в изказа, този бащински поглед, загрижен за народа… Какъв лидер! Какъв водач! Какъв пълководец! Каква заплаха за рейтинга на вожда – Бойко Борисов.

Как го каза само за студентите – “хиляди студенти не се готвят да пътуват никъде”. Как съобщи само да не излизаме. Как само каза за маските. Неговите напътствия са закон за нас. Ами неговата идея – когато излизаме от вкъщи, да пускаме есемес. Искам моят есемес да гласи - “Генерале, излизам!”

Даже мисля като се връщам да пускам есемес – “Генерале, влизам!” – да знае, че съм се прибрал.

С нетърпение чакам, генерале, майоре, професоре, докторе, поне един от вас да ми въведе вечерен час. Искам също и вечерна проверка. И искам да давам наряд през ден. За да можете и ти, и вожда Борисов, най-после да бъдете начело на казарма, съставена от цяла една държава.

Рапортува младши сержант от запаса

Станислав Тодоров Трифонов.

Рапорт даден!“

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама