Трифонов: Освен алчни и самозабравили се, депутатите се мислят за над правилата 

15:47, 02 апр 20 / Политика 25 3256 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

От вчера депутатите са с по-високи заплати. И това не е първоаприлска шега. Това е самата истина. В тази извънредна ситуация, в тази трудна за всички българи ситуация, в която много хора губят работата си, парите си, а някои и живота си, българските депутати вече взимат повече пари. И откъде ги взимат? От нас, бе, уважаеми българи. От нас ги взимат. Ние не искаме да им ги даваме, но те си ги взимат, заяви във Facebook шоуменът Слави Трифонов.

Очакват се резултатите от тестовете на депутатите, засега два са съмнителни

Трифонов към депутатите: Какви хора сте вие, бе

"Преди няколко дена попитах емоционално депутатите - “Какви хора сте вие, бе?” И днес смятам, че те ни отговориха повече от ясно. Алчни хора сте вие – депутатите", коментира Трифонов. 

"Значи нормалните хора се редят на опашка с два метра отстояние един от друг, а българските депутати се струпват като стадо, без да спазват каквито и да било правила и закони, които самите те са измислили. Значи, освен алчни и самозабравили се, българските депутати се мислят за над правилата. Така че, уважаеми българи, ето ви образа на българския депутат. Ние сме ги избирали. Така че следващия път трябва много, ама много да внимаваме", посочи още Слави Трифонов. 

Бенатова: Двойният стандарт при тестването в стил „някои са по-равни“ гневи

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама