28 задържани при акция в ромската махала на Благоевград

12:47, 07 апр 20 25 2866 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

Акция на полицията, насочена към противодействие на престъпността и недопускане на противозаконни деяния в условията на засилените мерки, започна рано тази сутрин в ромската махала на Благоевград.

При операцията, осъществена под наблюдението на прокуратурата, са открити тютюн без бандерол и наркотици, задържани са 28 лица, част от които - за притежание на акцизни стоки и наркотици, а друга – за установяване на съпричастност към различни престъпни прояви.

В рамките на операцията са претърсени няколко адреса в квартала. В една от къщите са намерени близо 87 килограма нарязан тютюн, без задължителен бандеролен знак, а от друга са иззети около 1.6 грама марихуана, 0.4 грама амфетамин, електронна везна и гриндер.

Полицейските действия продължават под ръководството на РП-Благоевград, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. 

В края на миналата седмица в махала "Предел" стана сбиване, имаше задържани, а двама бяха приети в болница с фрактури на главите. По неофициална информация един от пострадалите е починал, съобщава БГНЕС. 

Снимка: БГНЕС

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. #ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама