Пролетта се задава

07:00, 08 апр 20 25 1975 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, малко по-високи по Черноморието, а максималните – между 13° и 18°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Североизточният вятър ще отслабне и ще е до умерен. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала. Максималните температури на въздуха ще са: 11°-14°. Температурата на морската вода е 9-10°.

В планините ще е слънчево. Ще духа умерен до силен, в Източните Родопи – бурен вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 6°, на 2000 метра – около 0°.

В четвъртък и петък ще бъде слънчево, по-късно в петък ще се появи разкъсана висока облачност. В четвъртък североизточният вятър ще отслабне още, а в петък ще се смени със северозападен. Ще се затопля и втория ден максималните температури ще са между 17° и 22°. В събота ще има по-значителни увеличения на облачността, почти без валежи. Минималните температури ще се повишат, дневните слабо ще се понижат.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама