Дара Екимова се качва на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи

09:10, 08 апр 20 / Любопитно 25 2153 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Заради коронавируса, Дара Екимова с първи онлайн концерт. Младата певица става част от инициативата #ЖивотВкъщи заедно с четирима музиканти, с които на 16  април от 21:00 часа ще изпълнят някои от най-обичаните песни на "Сленг".

Стотици хиляди са зрителите на популярното начинание, започнало с концерт на група D2. На специално изградената сцена вече се изявиха групите "Остава", ПИФ, "СкандаУ" и изпълнителят "VenZy". Предстоят онлайн концерти и на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Михаела Филева, певицата Викторя и много други.

Редица български артисти, изпълнители и музиканти се включват в инициативата на URBO, STREAMER.BG и Joker Media Rental - #ЖивотВкъщи. Целта на организаторите е да подкрепят заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, като им даде възможност да се забавляват, правейки престоя по домовете малко по-лек и интересен.

Вече втора седмица цяла България се наслаждава на онлайн представления като концерти, театър и stand-up комедия на живо, онлайн курсове на различни теми и др. Организаторите са помислили и за по-малките, като предлагат забавни занимания и за тях, както и онлайн тренировки и курсове.

Онлайн излъчванията са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България. Организаторите молят тези от нас, които имат възможност, да подкрепят българските артисти, музиканти и малки арт центрове в този особено труден за тях момент чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO. За билети и повече информация за предстоящите събития - https://urboapp.com.

„Целта на инициативата е да призовем Българското общество да каже #АзОставамВкъщи и да споделят и с други колко е хубаво да имаш и #ЖивотВкъщи, а след края на изолацията, всички ние ви молим да пазарувате повече български стоки, да купувате от по-малките квартални магазини, да излизате повече по ресторанти, клубове и атракции, да ходите на концерти и турове, в съседното населено място или малък град. Да отделите каквото можете за бизнеси в нужда. Нека всички заедно да си помогнем“, каза Андрей Лилов, един от основоположниците на URBO.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама