Как да останем във форма по време на карантина, показа Хю Джакман

20:20, 09 апр 20 / Любопитно 25 2117 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

Австралийският актьор Хю Джакман публикува в Instagram видео, което показва как да останем във форма, докато сме в самоизолация, съобщава БГНЕС. 

“За съжаление у нас в Ню Йорк нямаме кортове, но имаме нещо, което вие нямате”, казва Джакман и показва празно стълбище – 15-етажно. Той тича нагоре по стълбите и се обръща към тенисиста Роджър Федерер. По-рано спортистът показа как се тренира у дома и дори отправи предизвикателство.

Актьорът Хю Джакман постигна световен рекорд

Потребителите харесаха тренировката на Джакман, но на някои тя се стори прекалено интензивна: „чудесен начин да поддържаш форма“, „страхотно, но не съм сигурен, че мога да издържа на такова натоварване“, „задъхвам се само, докато те гледам“, са само някои от коментарите. 

Не е ясно къде точно се намира звездата от „Х-Мен“ по време на карантината. Според „Дейли Мейл“, в неделя той е бил видян в Хамптънс, предградие на Ню Йорк, със съпругата си и дъщеря си.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. #ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама