В петък ще е слънчево с температури до 24 градуса

06:30, 10 апр 20 25 1323 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

В петък ще е слънчево, след пладне над Северна България ще има разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Минималните температури ще бъдат между 2 и 7 градуса. Дневните температури още малко ще се повишат и максималните ще бъдат между 19 и 24 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево, след пладне над северното крайбрежие - с разкъсана висока облачност. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури на въздуха там ще са 17-20 градуса. Температурата на морската вода е 9-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен северозападен вятър. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще бъде 14 градуса, на 2000 метра - около 5 градуса.

В събота и неделя със слаб вятър от североизток ще прониква по-хладен въздух. Дневните температури ще се понижат с 4-5 градуса. Ще има по-значителни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали слаб дъжд; през първия ден главно в Централна, а през втория - в Югозападна България.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. 

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама