Джъстин Тимбърлейк: Да си родител по 24 часа е просто нечовешко

09:20, 10 апр 20 / Любопитно 25 1396 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Джъстин Тимбърлейк сподели, че 24-часовото родителство е "просто нечовешко", на фона на изолацията със семейството му по време на пандемията от коронавирус.

Изпълнителят на „Can't Stop The Feeling“, който има четиригодишен син Силас Рандал от съпругата си Джесика Бийл, призна, че прекарва изолацията "най-вече в грижи" и нямат време за себе си.

В същото време неотдавна Джъстин признава, че понякога се чувства „глупаво“, когато синът му иска майка му вместо него и признава, че това го кара да се чувства „зле за момент“, преди да осъзнае, че всеки родител дава на детето си нещо различно.

В новата си книга „Скритото: всички неща, които не мога да видя пред себе си“, той сподели: „Моят син понякога иска майка си, той просто не ме иска. Понякога не мога да му дам това, от което се нуждае, и той ме отблъсква. Чувствам се зле за момент. Питам се защо не мога да му помогна? Защо не ме обича? Но си напомням - разбира се, че ме обича. Но тя е неговата майка и точно това иска в момента".

Когато Силас се роди, певецът и съпругата му се стремяха да го пазят далеч от светлината на прожекторите и „далеч от хората“, а Джъстин обясни в книгата си, че се чувства „готов“, за да започне тази нова глава от живота си.

Той написа: „За нас беше важно да изберем как да го споделяме със света, защото това е съвсем нова ера за мен. Вече не става въпрос само за мен. Имам жена, дете - семейство. Страшно е. Но е по-смислено е от всичко, от което някога съм бил част".

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. 

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама