eMAG с поредица от дарения за болници

14:11, 10 апр 20 25 1757 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

В настоящата кризисна ситуация, която подлага на особено изпитание медицинския персонал, eMAG подкрепя усилията му с поредица от дарения за болници. До момента онлайн магазинът е осигурил общо 92 000 защитни маски (на стойност над 100 000 лв.) за Военномедицинска академия София и ще продължи да разширява дарителската си кампания.

Всички сме изправени пред сериозни предизвикателства в пандемичната ситуация, която драстично промени начина ни на живот и работа, ограничавайки личните контакти, нарушавайки веригите за доставка и логистика и застрашавайки световната икономика. Но най-голямо е напрежението, на което са подложени героите от първата линия: лекари, сестри, спешна помощ и останалите професионалисти, които се грижат за нас“ – казва Андрей Попеску, директор на eMAG България. Вярваме, че колкото по-скоро се реши здравната криза, толкова по-бързо като общество ще можем да възстановим нормалния си режим на дейност и по този начин ще бъде овладяно и задълбочаването на икономическите последствия. Даренията, които прави нашата компания, са в помощ на българската здравна система и на медицинския персонал от първата линия на борбата с епидемията, който показва безпрецедентен професионализъм в критичната ситуация и заслужава нашата подкрепа и благодарност.“

eMAG ще продължи да разширява дарителската си кампания, включвайки в нея нови медицински институции и организации, ангажирани с предоставянето на помощ и овладяването на кризисната ситуация.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. 

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама