Живата вода на знаменитостите

11:20, 13 апр 20 / Любопитно 25 2408 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

Повечето знаменитости полагат огромни усилия да останат в страхотна форма и оптимално здраве въпреки натоварения си график и начин на живот - изтощително работно време, нескончаеми партита, благотворителни събития и постоянните междуконтинентални полети. Звездите винаги са в търсене на магичен начин, който да подпомогне ефективно тяхното натоварено ежедневие. 

Голяма част от тях са открили как да вършат всичко това без проблеми, да регенерират бързо жизнената си енергия и да стабилизират имунната си система с помощта на  алкална вода. Йонизираната алкална вода хидратира в дълбочина организма, подпомагайки извеждането на свободните радикали и токсините бързо и ефективно. С помощта на йонизираната алакална вода тялото е в крепко здраве чрез стабилен киселинно-алкален баланс.

Йонизирината алкална вода подпомага по-ефективния матеболитен процес при изгаряне на мастните клетки. Много знаменитости пият алкална вода, за да превърнат телата си в машини за изгаряне на мазнини, за да останат винаги в най-добра форма за екрана и своите изяви пред публика. Една знаменитост трябва винаги да е готова за пред камера, както и да е готова да издържи дългите часове работа,  от турнета, снимки, събития и силно забързания си начин на живот.

Тяло, здраве и енергия

След раждането на детето си през 2012 г., Бионсе натрупва 30 килограма. В отчаянието си да върне перфектната си форма възможно най-бързо, тя се сдобива с йонизатор за алкална вода. От тогава до днес тя е един от най-големите почитатели на ползите, които алкалната вода предлага.

Едно от най-важните неща в списъка за световното й турне през 2013-2014 г. е йонизаторът й за алкална водородна вода, така че да може да поддържа своето тяло, здраве и енергия в перфектна форма през изтощителното 13-месечно турне по света.

„Този ​​ангел е в небесна форма“

Известно е, че 32 годишната Миранда Кер използва йонизирана алкална вода и никога не пропуска възможност да похвали предимствата й и доказаните качества на уредите, които доставят такава вода. Как Миранда Кер е открила алкална вода?

Миранда използва йонизатора си за алкална вода в своята кухня от години, благодарение на  Michael Olajide Jr. (официалният треньор на Ангелите на Victoria Secret.) Тя използва алкална вода, за да балансира рН на диетата си, а с водата с киселинно Ph от йонизатора, тя поддържа кожата си сияйна и бляскава.

Още известни личности, които са привърженици на йонизаторите за алкална вода са  Стив Тайлър, Барак Обама, Брад Пит, Деми Мур, Леонардо Ди Каприо, Джордж Лукас, Опра Уинфри, Джанет Джаксън, Мария Шарапова, Джулия Робъртс и много други.

Точно сега, повече от всякога, всеки един от нас се нуждае от оптимално здраве, за да преодолее здравната и емоционална кризи, и с нови сили решително да стъпи в бъдещето. 

А вие готови ли сте да се присъедините към голямото семейство на здравето?

Разберете повече на www.yangwater.net    

Снимка: Yang Water

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама