Графа краде таланти от Михаела Филева в „Гласът на България“

12:05, 13 апр 20 / Любопитно 25 2979 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

12 участници и техните треньори посрещнаха най-цветния пролетен празник с истинско музикално пиршество в „Гласът на България“. Шест дуетни изпълнения и последвалите съдбоносни решения предизвикаха буря от емоции по време на първите вокални двубои в шоуто. 

В неделя вечер дуетните битки започнаха със силен рок‘н‘рол тандем от отбор Графа. Иван Лазаров, който зае извънредното 13-то място в тима на Влади Ампов и пеещият художник Георги Шопов показаха с парчето „All right now“, че притежават необходимите за рок изпълнение дрезгави вокали, както и завладяващо сценично присъствие. Графа избра да запази в отбора си 25-годишния Иван, а колегите му Михаела Филева и Иван Лечев едновременно поискаха да откраднат 43-годишния Георги. Втората им битка за силния рок вокал завърши с успех за Лечев, който призна, че кражбите са приятната част на вокалните битки. На същото мнение бе и Графа, който реши да спаси двама отпаднали участници, като ги покани в отбора си и с това изчерпа шансовете си за трансфери на таланти още в първото издание на вокалните двубои. 

Снимка: bTV Media Group

След като се провъзгласи за ментор на отбора на късмета и любовта, Влади Ампов спечели доверието на 16-годишната Гергана Узунова. Една от най-младите участнички беше на косъм да напусне шоуто завинаги, след като менторът й Михаела Филева я сблъска на сцената с Илин Папазян в общо изпълнение на хита „Senorita” и предпочете да продължи към ноктаутите с 20-годишния студент по класическа китара. 

Големият успех, както за Михаела Филева, така и за Графа, дойде с последния дует в неделя вечер, който ще остане в историята, като едно от най-чувствените изпълнения на сцената на „Гласът на България“. Поп-певицата реши да събере двата най-красиви и шлифовани гласа в отбора си в лицето на 20-годишния Александър Георгиев, който живее в Манчестър и 27-годишната беквокалистка Елена Сиракова. Тяхната космически симбиоза в изпълнението на баладата „You are the reason“ на Calum Scott изправи на крака публиката и журито. Без да успее да сдържи сълзите си, Михаела направи непосилно трудния избор да продължи напред с Елена и помоли колегите си да спасят Александър. Талантът му се оказа толкова впечатляващ, че бе поискан в отборите и на тримата треньори. „Още на кастингите на тъмно се борих за теб, сега имам втори шанс, моля те, не го пропилявай пак“. С тези думи Графа успя да го спечели за тима си и изчерпа възможностите си за кражби.

6 емоционални дуетни битки в първите вокални двубои в „Гласът на България“

Колежката им в журито Камелия посрещна именния си ден с противоречиви емоции, като направи най-трудния избор за отбора си. Трепереща и със сълзи в очите тя изпрати вкъщи 20-годишната Мария Гогушева, след като дуетната й половинка Кристина Дончева успя да открадне шоуто с енергично изпълнение на песента „Mercy“. „Мислех, че съм го преживяла това“, сподели Камелия, разстроена от неизбежната раздяла, докато Михаела с изненада установи, че колежката й трепери от вълнение. 

След една кражба и два подготвени от него дуета на сцената, двукратният победител в шоуто Иван Лечев заложи на сигурно и избра в отбора му да продължат ексцентричната Калина Велковска от Скопие и 16-годишната Мария Минкова от Стара Загора.

След първите вокални двубои, феновете на шоуто вече могат да споделят впечатленията си от шоуто с нов, анимиран и озвучен Viber стикер пакет, зареден с емоцията на най-гледаното музикално риалити у нас. Всички фенове на музиката ще могат да се забавляват и да обменят новите 13 тематични стикери, които са напълно безплатни и дават възможност на своя притежател да стане част от общността на „Гласът на България“, където V-репортерът Алекс Петканова ще споделя всичко важно от шоуто, както и много ексклузивни материали зад кулисите.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама