Големите кавички

16:00, 15 апр 20 / Големите кавички 25 5314 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (6 - 10 април)

"Трябва да се спазва заповедта на министъра, която е изготвена на базата на подаденото от щаба, и най-добрите експерти, доказани, защото нищо по-добро в света някоя държава не е приложила от България. Всички мои колеги, които се правеха на бабаити, сега имат хилядите трупове и ги слагат по найлонови чували и няма къде да ги погребат. Господ да е с нас така да минем. Убеден съм, че до няколко месеца ще има и ваксини, ще се намерят лекарства. Всеки ден ще започвам с едно и също - спасихме ви от мигрантската криза, искаме да запазим българите живи и здрави. Задачата ми е да ви опазя живи. Задачата пред мен и моите колеги е да ви запазя живи". Това заяви премиерът Бойко Борисов, който провери строителството на АМ „Струма“.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама