Джамбазки за #ИзбирамБългарското: Днес повече от всякога земеделците ни имат нужда от подкрепа

21:48, 15 апр 20 25 3111 Шрифт:
Антония Иванова Редактор: Антония Иванова

Евродепутатът Ангел Джамбазки отново призова да се избира българското. Той стори това в пост във Фейсбук страницата си, след като стана ясно, че веригите супермаркети ще предлагат стоки на български производители.

#ИзбирамБългарското - купуването на български стоки ще помогне на икономиката

"#ИзбирамБългарското. И аз, и всички ние от ВМРО. Винаги сме го избирали. Защото сме български родолюбци. Затова се радвам, че нашите коалиционни партньори, като Никола Николов, решиха да ни подкрепят и да се присъединят към тази кампания. Всяка стъпка в тази посока е полезна и ценна. Неведнъж сме организирали и подкрепяли различни начинания в подкрепа на българското производство, на българското селско стопанство. Направихме го и в началото на пандемията, когато стана ясно, че заболяването и принудителното социално раздалечаване ще нанесат щети на всички икономики, навсякъде по света. Днес повече от всякога българските производители, българските земеделци имат нужда от подкрепа. Имат нужда ние, българите, да влагаме парите си в български стоки и производство, за да остават в българската икономика. Избирайте българското!", написа Джамбазки.

Екипът на TOPNOVINI.BG и евродепутатът Ангел Джамбазки инициираха съвместна кампания за насърчаване избирането на български продукти и услуги и популяризирането на българското производство. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама