Дарител може да спечели роля във филм с Лео ди Каприо и Робърт де Ниро

07:40, 16 апр 20 / Любопитно 25 2689 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

Направи дарение и получи в замяна роля във филм с Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро. Холивудските звезди се включиха в кампания за набиране на средства за бедни хора, засегнати от карантинните мерки срещу коронавируса, предаде Франс прес.

Куп световни звезди организират „Един свят: Заедно вкъщи“

Двамата актьори ще играят в "Убийците на цветната луна", един от най-очакваните филми догодина, чийто режисьор е Мартин Скорсезе. Филмът, който е адаптация на едноименната книга на Дейвид Гран, разказва за серия от убийства на членове на индианско племе в Оклахома през 20-те години на 20 век.

Те са извършени в момент, когато по техните земи са открити залежи на петрол. "С Боб ще участваме във филма "Убийците на цветната луна". Ако сте се питали какво е да работиш с големия Мартин Скорсезе, сега имате шанс", заяви Ди Каприо във видео в Instagram.

Късметлията ще бъде изтеглен сред имената на участниците в благотворителната кампания и освен това ще има шанса да обядва с двамата актьори и режисьора. Тази инициатива е част от кампанията #AllInChallenge, в която знаменитости набират дарения, като предлагат в замяна "уникално преживяване" и предизвикват други звезди да направят същото.

Всички средства ще бъдат предоставени на организации, които доставят храна на бедни хора по време на мерките за борба с пандемията от коронавирус.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. #ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама