Големите кавички

12:41, 16 апр 20 / Големите кавички 25 2898 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (6 - 10 април)

"Останете си вкъщи за празниците, не пътувайте...Винаги можем да излъжем полицаите на КПП-та, но кого сме излъгали, полицаите или самите себе си...Защо си мислите, че аз не искам да видя майка ми и баща ми, искам, но съм длъжен да ги предпазя, така е и с останалите. Защо трябва да рискуваме да го кажа жаргонно - заради едната софра, заради едното ядене и пиене? Ще има време. Типично по български, защото са 4 почивни дни. Да, но обърнете внимание на близките до вас, обърнете внимание на семейството си. Може би на някои им писна да гледат жена си толкова често, но нека да се съобразим, това е за всички нас". Така главният секретар на МВР Ивайло Иванов призова българите да не пътуват за предстоящите празници. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама