Селена Гомес съди създатели на игра за копиране на образа й

20:10, 16 апр 20 / Любопитно 25 2361 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Селена Гомес заведе дело в размер на 10 млн. долара срещу създателите на игра за мобилни телефони, защото смята, че един от героите прилича твърде много на нея, съобщи "Variety", цитирана от БГНЕС.

Игра, наречена "Clothes Forever - Styling Game", позволява на потребителите да „се мотаят по магазините“ и да пробват дрехи заедно със звездите.

„Имате възможност да общувате с най-красивите модели и известни личности като Кардашиян, Джиджи Хадид, Бионсе и не само. Те ще ви помолят за съвет какво да облекат", се казва в рекламните материали на новата игра.

Гомес твърди, че една от героините е нейно копие, въпреки че певицата и актрисата не е давала официално разрешение за това.

Всъщност делото е заведено срещу продавача - китайската компания "Guangzhou Feidong Software Technology" Co, както и срещу притежателя на авторските права - "British MutantBox Interactive Limited".

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама