Големите кавички

18:00, 16 апр 20 / Големите кавички 25 9494 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (6 - 10 април)

"Не знам какви са тези хора, които за празниците отиват при близките си, въпреки положението с коронавируса. Щом си лъжец, няма да взимаш пари. Разпоредих на Младен Маринов да бъдат максимално стриктни и всяка една декларация да се проверява след това, защото се видя колко хора се оказаха лъжци. Нека тези, които са минали тарикатски и са излъгали полицията, да знаят: и прокурори, и полицаи работят по декларации. После да не кажат, че няма какво да ядат. Който лъже, не яде". Така премиерът Бойко Борисов коментира желанието на хората да пътуват за празниците.

"Не съм пъдар, говоря на хора, които да проявят разум. Те не бягат от мен. Като си заразят родителите и като стане както в другите държави, тогава ще ми задавате въпроси. Всяка дума ни започва с "Умоляваме ви". Има закон. Който го хванат, ще го накажат, но това е "след дъжд, качулка". Нали целта ни е да се запазим живи? Другото ще го насмогнем, стараем се много", коменитра още той. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама