Селин Дион благодари на героите от предната линия

18:19, 16 апр 20 / Любопитно 25 2004 Шрифт:
Антония Иванова Редактор: Антония Иванова

Канадската певица Селин Дион публикува сърдечни благодарности към „героичните“ работници на фронтовата линия в битката срещу пандемията, като същевременно призова феновете си да спазват правилата за социално дистанциране, предаде БГНЕС.

"Нека се грижим един за друг и знам, че ще се справим с всичко това заедно", каза Селин на феновете си в клипа, заснет в кухнята й. "Там отвън има много герои, които всеки ден ходят на работа, рискувайки и жертвайки живота си за нас", каза тя.

"Тези хора имат семейства и роднини, за които се притесняват, но все пак отиват на работа, за да служат, за да ни спасят."

Дион продължи да изброява здравни специалисти, специалисти по спешна помощ, социални работници и осигуряващите основни услуги като бакалия и доставчик, казвайки: „Никога не можем да ви благодарим достатъчно. "Поздравяваме смелостта ви и се молим. Благодаря ви много за героичната работа, която вършите за нашия свят. Ще бъдем вечно благодарни за това."

Самата Дион се е самоизолирала.

През септември тя стартира първото си световно турне от десетилетие, за да промотира новия си албум „Кураж“ - първият без съпруга си мениджъра Рене Анджелил, който почина от рак през 2016 г.

В средата на март тя обяви, че обиколката е прекратена поради пандемията COVID-19, като първите 17 шоута в Северна Америка в Денвър, Лос Анджелис, Ванкувър, Уинипег и други градове са отменени или отложени.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама