Централната автогара в София затвори до вторник

15:30, 17 апр 20 / София 25 3538 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Централната автогара в София вече е затворена. Всички автобусни превози са преустановени. Последният амтобус потегли за Видин, предаде БНТ. 

Мярката засега ще остане в сила до 7.00 часа сутринта във вторник, по информация на директора на автогарата.

Движението на влаковете, които заминават от Централна гара София, вече е напълно нормализирано и всички композиции се движат по разписание, съобщиха от БДЖ.

Снимка: БГНЕС

Всички влакове преминават транзит без да спират в гарите и спирките в София, като първите гари в зависимост от маршрута им на пътуване след София са Елин Пелин, Костинброд, Яна, Реброво и Владая.

Създадена е организация да бъдат проверявани основанията за пътуване на заминаващите. За тази цел е необходимо при предприемане на пътуване клиентите на БДЖ да разполагат със всички необходими документи и попълнени декларации с основание за своето пътуване.

Актуална информация за движението на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от официалната страница на дружеството (www.bdz.bg) и на националния информационен телефон 0700 10 200.

Вече 17 държави признават изтекли български лични документи  

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама