Куриоз: Защо пекар от София отиде пеша на работа в Перник?

13:30, 18 апр 20 25 7508 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Автор: Даяна Дюлгерова

Шеф Петьо Станишков живее в София и работи в пекарна в село Кладница, Перник. Тази сутрин, както обичайно, тръгва за работа, но за да стигне трябва да премине през КПП-то на Горно Драгичево. Пекарят е бил возен от шофьор, като двамата са били там в 5.45 часа.

Полицията обаче отказва да пусне неговия шофьор да премине през КПП-то, тъй като според органите на реда не е било основателна причина, че го вози на работа.

Шеф Станишков и шофьорът му разполагали с необходимите декларации, доказващи трудова дейност. И двамата останали неприятно изненадани защо след като миналия ден са успели да преминат безпроблемно, днес полицията отказва да ги пусне.

Те попитали защо не пускат шофьора да премине, след като преди това четири дни е пътувал, включително откакто има нови правила, а полицаите му отговорили, че мерките са такива и го посъветвали да стигне до работата си пеша.

Шеф Станишков недоумява защо правилата се променят в движение. И все пак той преминава през пункта и тръгва пеша към пернишкото село. По път е пресрещнат от управителката на фирмата, която го закарала до обекта. 

Елизабет Ланге е собственик на пекарната. Тя обясни пред екипа ни, че е изненадана от казуса и от непрекъснато изменящите се правила.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама