Как звездите се подготвят за Великден

16:20, 18 апр 20 / Любопитно 25 3755 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Утре отбелязваме Възкресение Христово и редица родни звезди споделиха в социалните мрежи как се подготвят за празника. Много от тях показаха как са боядисали яйцата си, други пък демонстрираха умения за месене на козунаци.

Илиана Раева публикува снимки на красивите великденски яйца, които е направила с помощта на внучката си Илиана. Специално златно яйце двете са подготвили и за малката Емили - втората внучка на Раева, която се роди миналия месец. "Има и за Ана и Елза, за Рапунцел и куп още анимационни приятели. Обич за всички от нас и весели празници", написа гордата баба.

Един от най-успешните инфлуенсъри и модел Александра Богданска пък показа първия си домашен козунак. Такъв направи и водещата Мира Добрева.

Красиви и много цветни яйца традиционно сподели и актрисата Марта Вачкова.

Опит в боядисването на яйца демонстрира и актрисата Мона Гочева. "Тази година Великден ще е по-различен! На този празник всички сме свикнали да запалим свещ в църква и да се помолим за здраве, да се видим с родителите ни, които са приготвили вкусна трапеза.Б лизките, приятелите и семействата ни, с които да се прегърнем и посмеем! Ще си останем вкъщи! И ще бъдем тихи, спокойни и смирени - такива каквито трябва да сме във тези светли дни! А най-хубавото е , че от тази година започнах да създавам традиции и в нашия дом. Боядисахме си яйца, ще подготвя традиционни великденски ястия! И повече от всякога чувствам сплотенност, любов и вяра, че нещо по-добро ни предстои!Бъдете здрави и си останете вкъщи", написа тя.

"Може козунаци да нямаме още, но с яйца ще ви побъркаме! Шедьовриииии", написа актрисата Милица Гладнишка във Facebook, където качи снимка на впечатляващите си произведения.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама