Онлайн концертът на Лейди Гага събра 127 млн. долара

10:40, 19 апр 20 / Любопитно 25 2730 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

Американската поп звезда Лейди Гага разкри, че се чувства „трогната“ от успеха на „Един свят: Заедно у дома“.

34-годишната певица помогна за провеждането на онлайн концерта, в който участваха някои от най-известните музикални звезди и актьори в света. В Twitter Гага разкри своята признателност към артистите, които се присъединиха към нея в борбата срещу пандемията от коронавирус.

Куп световни звезди организират „Един свят: Заедно вкъщи“

„Обичам всички изпълнители в #TogetherAtHome. И всички, които гледаха, и всички, които не са или не са могли. Всички имаме значение. Ние сме един свят", написа певицата.  

Звездното събитие включваше изяви на Адам Ламбърт, Рита Ора, Бионсе, Дейвид Бекъм, Самюъл Л. Джаксън, сър Елтън Джон и Сара Джесика Паркър. И след като беше обявено, че онлайн концертът е помогнал да съберат повече от 127 милиона долара, Гага разкри чувството си на гордост.

„Чувствам се толкова трогната, че бях част от този проект. Благодаря ви @GlblCtzn. Благодаря ти СЗО. Обичам ви!", написа тя. По-рано Гага описа „Един свят: Заедно у дома“ като „любовно послание“. Звездата благодари на хората за подкрепата им в емоционално видео в Instagram.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. #ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама