Лъчезар Иванов: Третият спътник в колата, убила Милен Цветков, е синът ми

18:15, 20 апр 20 25 5793 Шрифт:
Антония Иванова Редактор: Антония Иванова

Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов се свърза с няколко медии, за да оповести, че третият човек, пътувал в колата, убила Милен Цветков, е неговият син от първия му брак Георги.

"За това бях уведомен от органите на реда, които се свързаха с мен, за да ме информират, че е издирен и разпитан по случая", каза депутатът пред "24 часа".

24-годишният му син се намира в ареста, където се е явил доброволно, съобщиха от МВР. Очаква се да бъде задържан за 24 часа. Веднага след катастрофата той бяга уплашен от мястото. В колата е била и приятелката на шофьора Кристиан Николов. Тя е останала на мястото на инцидента, разпитана е като свидетел и е освободена.

Задържаха за 72 часа шофьора, убил Милен Цветков

"За да спра всякакви спекулации, поднасям съболезнования на близките и семейството на Милен Цветков и заявявам, че нямам никакви намерения да оказвам натиск – ще съдействам, доколкото ми е възможно, цялата истина за инцидента да бъде изяснена. Длъжен съм да съобщя пред обществото, което ще побърза да ме осъди, че не поддържам отношения със сина ми от 12 години. По време на развода направих три опита да получа родителските права над него, но съдът ги присъди на майка му. Последният ни разговор беше преди 3 години, когато ме информира, че не живее в България. Винаги съм помагал на сина си, когото ме е търсил. Този път като родител, ако ме потърси, ще го посъветвам да съдейства и да понесе своята вина, ако има такава", казва Лъчезар Иванов.

Радев за Милен Цветков: Това грози всеки българин - да стане жертва на беззаконието

Депутатът поднесе своите съболезнования и помоли медиите за разбиране към него и новото му семейство.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама