Скандалният Рики Джървейс иска да води Оскарите

20:40, 21 апр 20 / Любопитно 25 2737 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Рики Джървейс разкри, че иска да бъде водещ на наградите „Оскар“, но само ако може да го направи при свои условия.

Скандалният комик е бил домакин на наградите „Златен глобус“ през 2010, 2011, 2012, 2016 и отново през 2020 г., но призна, че би се радвал да поеме отговорността над наградите „Оскар“, ако му бъде предоставена свободата да го направи по свой начин.

„Никога не бих го направил при техните условия. Но ако ми предоставят възможност да правя каквото си искам, това наистина би било изкушаващо. И знам, че ще мине ужасно! Знам какво ще стане. Знам колко лошо ще мине! Но все пак искам да го направя", сподели Рики.

На последната церемония през януари 2020 г. той се държа толкова безцеремонно с присъстващите звезди, че директорът на Глобусите Пол Теледжи се обърна към него полушеговито по време на шоуто: „Рики, обещаваш ли, че това е последният път, в който водиш Глобусите?“.

Въпреки че 58-годишният Рики получи критики заради остроумния си начин на водене на наградите „Златен глобус“, той смята, че това е най-доброто му представяне досега.

„Два пъти съм казвал, че повече няма да ги водя, но те ме убеждаваха да го направя. Но този път беше най-добрият. Мисля, че наистина им вдигнах нервите“, каза той. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама