Гергов: Нинова управлява БСП, както си иска-добре, че свършва скоро

10:28, 22 апр 20 / Политика 25 2961 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Смятам, че всичко се направи точно навреме. Трябва да поздравим правителството за мерките, които взе, заяви бизнесменът и бивш член на Изпълнителното бюро на БСП Георги Гергов в ефира на bTV.

В този момент и политиката, и бизнесът, и целият народ трябва да бъдем обединени и солидарни- да направим всичко възможно да излезем от ситуацията“, призова той.

Мерките са според джоба. Тези фирми, които не са изрядни, няма как да искат да им се помага“, коментира Гергов и уточни, че самият той няма да се възползва от мерките на държавата за справяне с кризатаИзтеглил съм кредит, като съм заложил имотите си. Няма да съкращавам хора. Имат платена отпуска, ще използват и неплатена до 13 май, тогава ще се започва работа“, обясни бизнесменът.

Лидерството в БСП

Мандатът на госпожа Нинова като лидер на БСП приключва на 7 май, след 15 дни. Ще изчакаме да мине 13 май, ако имаме възможност ще свикаме Националния съвет и ще решаваме какво да правим”, обясни Гергов. „След като мандатът й изтича- ще избираме председател, както е по устав. Нашата партия не е лидерска партия, както искат да ни се втълпи“, заяви бизнесменът.

Как Нинова управлява партията- както си иска я управлява. Добре че свършва скоро. Това е с две думи“, коментира Гергов и допълни: „Ние в този момент не сме адекватни с обстановката и търсим личен дивидент“.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама